Uudisrakentaminen

Uudiskohteita Rakennusliike Syrjälä toteuttaa vuosikymmenien ammattitaidolla niin yksityisille kuin yritys- ja julkisensektorin rakennuttajille.

Olemme toimineet vuosien saatossa lukuisissa projekteissa pääurakoitsijana tai suorittaneet vain jonkun tietyn osaurakan kiinteällä tai tuntiveloitukseen perustuvalla korvauksella.

Myös KVR-urakointi on meille tuttua. Tämä tarkoittaa sitä, että Rakennusliike Syrjälä on hoitanut koko rakennushankkeen suunnittelusta lähtien. Kyseistä mallia sovelletaan aina kohteen mukaisesti yhteistyössä rakennuttajan kanssa. Yksityisten rakennuttajien projekteissa kyseistä mallia kutsutaan usein ”avaimet käteen toimitukseksi”.

Edellä mainittujen yhteistyömallien lisäksi voidaan yhdistellä Rakennusliike Syrjälän tuottamia palveluja juuri tiettyyn hankkeeseen sopivaksi. Tällöin tilaajalle jää halutessaan mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistaan tai muuten jakaa urakkaa pienenpiin osiin. Samalla tilaajalla on kuitenkin käytössään Rakennusliike Syrjälän osaaminen haluamassaan laajuudessa.

Olemme toteuttaneet vuosien saatossa mm. asuinrakennuksia, halleja, huoltorakennuksia, julkisia rakennuksia, maatalouden tuotantorakennuksia, lämpökeskuksia sekä pienempiä piharakennuksia.

Referenssisivullemme on listattu joitain uudiskohteita kuluneiden vuosien saatosta.

Referenssit