Yritys

Rakennusliike Syrjälä Oy on vuonna 1991 perustettu rakentamisen, remontoinnin sekä alan konsultointi palveluja tuottava perheyritys.

Rakennusliike Syrjälä Oy on Mauri ja Vesa Syrjälän perustama. Yrityksen alkutaival vuoteen 2004 asti taittui perustajien komennossa. Vuonna 2004 Maurin siirtyessä eläkkeelle suoritettiin yrityksessä osittainen sukupolven vaihdos, kun Maurin osuus yrityksestä siirtyi Ville Syrjälälle. Nykyisin toiminta pyörii veljesten voimalla. Yritys työllistää projekteista riippuen 2-5 henkilöä.

Rakennusliike Syrjälän toiminnan keskeisenä ajatuksena on alusta pitäen ollut tuottaa laadukkaita palveluja asiakkaillemme. Perustamme kaiken toimintamme pitkään isältä pojille siirtyneeseen kirvesmiestaitoon, johon on yhdistetty nykyaikainen koulutus.

Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, yhteisöt, kunnat, kaupungit sekä tietenkin yksityiset rakentajat ja remontoijat. Rakennusliike Syrjälällä on kokemusta toimia kohteiden pääurakoitsijana, osa-urakoitsijana tai laskutyötä tehden. Meiltä saatte myös tarvittavat suunnittelu- ja valvontapalvelut.

Olemme koonneet sivuillemme joitain esimerkkejä tavoista toimia asiakkaidemme hyväksi. Voitte tutustua niihin yllä olevista linkeistä.

Rakennusliike Syrjälä Oy:n puolesta
Ville Syrjälä